Nuorisotiedotuspiste Poppari

Poppari on nuorisotiedotuspiste, joka sijaitsee Kauppakeskus Revontulessa, Stadiumin ja Picnicin välisessä liiketilassa. Popparilla nuoret viettävät aikaa ystävien kanssa.

Poppari on 13–29 -vuotiaille suunnattu tiedotus-, neuvonta- ja ohjaus-palvelupiste. Popparissa toimii Nuorisopalvelut, Ohjaamon starttipiste sekä Kirjaston lainaus -ja palautuspiste.

Nuorisotiedotuspiste palvelee kaikkia nuoria ja heidän huoltajiaan nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä. Tilassa järjestetään myös erilaisia infotilaisuuksia ja muita tapahtumia ajankohtaisten teemojen ympärille.

Tila sijaitsee Rovaniemellä Kauppakeskus Revontulessa, Stadiumin ja Picnicin välissä. Tilalle on esteetön kulku. Tilan ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa sen instagram- ja Facebook-tileiltä.

Instagram poppariig
Facebook
 Nuorisotiedotuspiste Poppari

Verkkosivut www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Nuorisopalvelut/Alueelliset-palvelut/Nuortentila-Poppari-Kauppakeskus-Revontuli

Avoinna

Ma-Pe
14.00 – 20.00

Joka kuun ensimmäinen maanantai kiinni.

Yhteystiedot

Poppari
poppari@rovaniemi.fi

Ekonoja Nina
Nuoriso-ohjaaja
0400 359 046
nina.ekonoja@rovaniemi.fi

Pehkonen Teemu
Nuoriso-ohjaaja
040 836 0011
teemu.pehkonen@rovaniemi.fi

Ikonen Mari
Nuoriso-ohjaaja
050 568 8706
mari.ikonen@rovaniemi.fi

Capey Johanna
Jope-ohjaaja
040 199 3208
johanna.capey@rovaniemi.fi

Yhteydenotot ohjaajiin puhelimitse Popparin aukioloaikoina. Muina aikoina sähköpostitse etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi tai poppari@rovaniemi.fi.