Nuorisotiedotuspiste Poppari

Poppari on nuorisotiedotuspiste, joka sijaitsee Kauppakeskus Revontulessa, Stadiumin ja Picnicin välisessä liiketilassa. Popparilla nuoret viettävät aikaa ystävien kanssa.

Poppari on 13–29 -vuotiaille suunnattu tiedotus-, neuvonta- ja ohjaus-palvelupiste. Popparissa toimii Nuorisopalvelut, Ohjaamon starttipiste sekä Kirjaston lainaus -ja palautuspiste.

Nuorisotiedotuspiste palvelee kaikkia nuoria ja heidän huoltajiaan nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä. Tilassa järjestetään myös erilaisia infotilaisuuksia ja muita tapahtumia ajankohtaisten teemojen ympärille. Tapahtumista tiedotetaan Popparin some-kanavissa.

Tila sijaitsee Rovaniemellä Kauppakeskus Revontulessa, Stadiumin ja Picnicin välissä. Tilalle on esteetön kulku. Tilan ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa sen instagram- ja Facebook-tileiltä.

Instagram poppariig
Facebook
 Nuorisotiedotuspiste Poppari

Verkkosivut www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Nuorisopalvelut/Alueelliset-palvelut/Nuortentila-Poppari-Kauppakeskus-Revontuli

Avoinna

Ma – Ke
12.00 – 20.00

To – Pe
14.00 – 20.00

Yhteystiedot

Poppari
poppari@rovaniemi.fi

Ekonoja Nina
Nuoriso-ohjaaja
0400 359 046
nina.ekonoja@rovaniemi.fi

Valtonen Jenna
Nuoriso-ohjaaja
040 836 0011
jenna.valtonen@rovaniemi.fi

Ikonen Mari
Nuoriso-ohjaaja
050 568 8706
mari.ikonen@rovaniemi.fi

Capey Johanna
Jope-ohjaaja
040 199 3208
johanna.capey@rovaniemi.fi

Yhteydenotot ohjaajiin puhelimitse Popparin aukioloaikoina. Muina aikoina sähköpostitse etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi tai poppari@rovaniemi.fi.