Info

Kauppakeskus Revontuli

Kauppakeskus Revontuli on saanut nimensä maailmankuulusta pohjoisesta valoilmiöstä, jota saavutaan ihastelemaan Rovaniemelle ympäri maailmaa. Esikuvansa tapaan Kauppakeskus Revontuli on värikäs, pohjoinen ja jatkuvasti uudistuva. Revontulesta löydät monipuolisen kattauksen muodin, kauneuden, vapaa-ajan, terveyden ja hyvinvoinnin myymälöitä. Revontuli on Lapin alueen edelläkävijä, kansainvälisen tason kauppakeskus, ilahduttavan shoppailun mahdollistaja ja lappilaisten yhteinen viihtyisä olohuone.

Kauppakeskus Revontuli on myös Joulupukin virallinen kauppakeskus ja Joulupukkisäätiön jäsen. Joulupukin voi varsinkin joulun aikaan tavata kotikaupunkinsa Kauppakeskus Revontulen vilkkaissa tapahtumissa.

Sijainti ja myymälät

Kauppakeskus Revontuli sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa, Koskikadun ja Lapinkävijäntien risteyksessä. 

Revontulessa sinua palvelee noin 30 liikettä ja lisäksi keskukseen sijoittuu toimistoja ja palveluita. Revontulesta on suora yhteys vieressä sijaitsevaan Rinteenkulman kauppakeskukseen. Yhteensä kahdesta kauppakeskuksesta löytää yli 60 eri liikettä.

Pysäköinti

Revontuli ja viereinen Rinteenkulma tarjoavat vierekkäisillä parkkialueillaan yli 800 ilmaista autopaikkaa, joista Revontulen lämpimässä hallissa sijaitsee 300. Saavut autolla kauppakeskusten pysäköintialueille kätevästi suoraan E4-tien liittymistä sekä Poromiehentien tai Lapinkävijäntien kautta.

Revontuli tarjoaa 2 h ilmaista pysäköintiä 300 paikkaisessa lämpimässä pysäköintilhallissa. Ilmaisen kahden tunnin jälkeen pysäköinti maksaa 2€ alkavalta tunnilta. Pysäköinnin operoinnista lämpimässä parkkihallissa vastaa Aimo Park.  Aimo Parkin pysäköintijärjestelmä perustuu puomittomuuteen ja autosi rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Maksimikorkeus pysäköintihallissa 2,60m.

Revontulen parkkihalli on avoinna:
Ma-Pe 7.00 – 20.00
La 8.30 – 18.00
Su 11.30 – 17.00

Lämpimän parkkihallin lisäksi pysäköintipaikkoja löytyy myös ulkotasanteilta. Näillä paikoituksilla on käytössä pysäköintikiekkovalvonta. Revontulen sähköautojen latauspisteet löydät heti lämpimän parkkihallin ovensuusta, ennen halliin sisälleajoa. Sähköautojen lataus on kielletty parkkihallissa olevien muiden sähköpistokkeiden kautta.

Pysäköintihallin hinnat ja maksutavat

Ensimmäiset 2 tuntia ovat ilmaisia, jonka jälkeen veloitus on 2€ alkavalta tunnilta. Mikäli pysäköit alle 2 tuntia, voit ajaa suoraan ulos.

Mobiilisovellus
Taskuparkki-sovellus on kätevin tapa käyttää Aimo Parkin pysäköintikohteita, sillä maksu hoituu automaattisesti suoraan sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta.

Maksuautomaatti
Voit maksaa pysäköinnin ennen ulosajoa myös maksuautomaattiin, syöttämällä autosi rekisteritunnuksen ja seuraamalla näytön ohjeita. Maksuautomaattiin käy Visa ja Mastercard -kortit.

Verkkosovellus
Voit ottaa Taskuparkin ja automaattisen maksamisen käyttöösi myös verkkosovelluksessa, osoitteessa www.taskuparkki.fi

Lasku kotiin
Saat laskun postitse, mikäli et ole maksanut pysäköintiäsi edellä mainituilla tavoilla. Paperilaskuun lisätään 5€ laskutuslisä.

Huomioithan, että Taskuparkki-sovellus on käytössä vain parkkihallissa. Hallin ulkopuoliset parkkipaikat sekä eteläpäätymme tasanteella olevat parkkipaikat säilyvät edelleen kiekollisina.

Invapaikoituksissa menetellään samoin kuin muidenkin paikoitusten osalta. Suosittelemme lataamaan Taskuparkki-sovelluksen, jolloin liikuntarajoitteisen asiakkaan ei tarvitse käyttää maksuautomaattia, eikä tehdä muitakaan asiointia hankaloittavia toimenpiteitä pysäköintikerroilla, vaan veloitus tapahtuu suoraa sovelluksen kautta. Pysäköintihallin ulkopuoliset parkkipaikat säilyvät edelleen kiekkopysäköinnissä, joten invaluvalla voi pysäköidä ulkoparkkipaikoilla edelleen veloituksetta pidempäänkin kuin kaksi tuntia. 

Osa pysäköintialueista on korkeudeltaan rajoitettuja. Lisää pysäköintipaikkoja korkeille, ajoneuvoille kuten matkailuautoille, löytyy ympäröiviltä kaduilta.

Kuten mainittua, voit suorittaa maksun myös Taskuparkki-mobiilisovelluksen kautta. Näin asennat Taskuparkki-mobiilisovelluksen älypuhelimeesi

1 – Asenna Taskuparkki-sovellus App Store (iOS) tai Google Play (Android) -sovelluskaupasta. Käynnistä sovellus ja valitse navigaatiosta Kirjaudu sisään. Valitse painikkeen alta Rekisteröidy ja täytä tarvittavat tiedot.

2 – Täydennä maksukortti sekä ajoneuvon rekisteritunnus, hyväksy kameratunnistus ja paina Tallenna muutokset. 

3 – Kaikki tarvittavat tiedot on nyt tallennettu. Voit aloittaa sovelluksen käytön.

Palvelut

Pakettipalvelut

Revontulesta löytyy kolme erillistä pakettiautomaattia: 
1. S-Marketin edustalla sijaitseva Postin pakettiautomaatti
2. Yhdyskäytävän varrella sijaitseva isompi Postin pakettiautomaatti
3. Yhdyskäytävän varrella sijaitseva Pakettipiste-automaatti

Postin pakettiautomaatti

Postin pakettiautomaatin kautta voit lähettää helposti ja edullisesti paketteja. Voit ostaa paketin kuljetukset netistä tai OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta. Valmiiksi maksetut paketit voit jättää mihin tahansa Postin automaattiin.

Lisätietoja Postin pakettiautomaatista:
www.posti.fi/paketit

Pakettipiste-automaatti

Pakettipisteen automaatista noudat Matkahuollon, PostNordin ja DHL Expressin ja Pakettipisteen omat lähetykset. Pakettipiste toimittaa paketit automaatteihin jopa yhden päivän aikana ja aamuisin klo 05-09 välillä.

Lisätietoja pakettipisteestä:
www.pakettipiste.fi/

Bitcoin-automaatti

Revontulesta löytyy pohjoisin bitcoin-automaatti eli bittimaatti. Bittimaatin kautta voit helposti ostaa ja myydä bitcoineja. Bittimaatti sijaitsee Polarn O. Pyretiä vastapäätä yhdyskäytävällä. Katso tarkemmat käyttöohjeet: www.bittimaatti.fi/ohjeet/

Asiakas WC

WC –tilat sijaitsevat lämpimän pysäköintihallin yhteydessä, P-kerroksessa. Kauppakeskuskäytävältä pääsee lähelle wc-tiloja joko liukuportaita pitkin tai B-hissillä. 

Lastenhoitotilat

Repolaisen taukopaikka on tällä hetkellä suljettu. Repolaisen Taukopaikka, kauppakeskuksen ilmainen perheiden tauko- ja leikkitila, sijaitsee Revontulen eteläpäässä. Siellä on hyvin varusteltu ja siisti lastenhoito-wc, keittiö ja turvallinen leikkialue.

Esteetön liikkuminen

Invalidiliitto on myöntänyt Kauppakeskus Revontulelle Helppo liikkua -tunnuksen. Kauppakeskuksemme tilat täyttävät helpon liikkumisen kriteerit, verkkosivulle on merkitty pohjakarttaa esteettömät wc-tilat sekä hissit ja henkilökunta on perehdytetty huomioimaan avustamista tarvitsevat asiakkaat. 

Meiltä löytyy myös lainattava pyörätuoli. Soita vartijoille 040-486 9991, ja he avustavat tuolin hankinnassa. Voit myös sopia pyörätuolin käytöstä etukäteen samasta palvelunumerosta.

Potkulautailu, skeittaaminen ja rullaluistelu

Kauppakeskuksen sisätiloissa, parkkihallissa ja välittömässä läheisyydessä on potkulautailu, skeittaaminen ja rullaluistelu kielletty turhien vaaratilanteiden välttämiseksi. Kauppakeskuksessa saa asioida välineiden kanssa, mutta kulku on tehtävä kävellen ja välineitä kantamalla. Potkulaudat tulee olla sisätiloissa kokoontaitettuna, kannettavana joko käsissä tai säilytyspussissa/repussa.

Koiraystävällinen kauppakeskus

Tervetuloa Bella, Rocky ja Elvis! Voit pistäytyä meillä silloinkin, kun olet liikkeellä nelijalkaisen kaverisi kanssa. Meidän mielestämme koirat ovat perheenjäseniä, jotka usein viihtyvät paremmin isännän tai emännän mukana kuin yksin kotona.

Asiaan liittyy kuitenkin muutama pelisääntö, eli koirien tulee olla kytkettyinä tai sylissä ilman poikkeuksia. Huolehdithan myös koirasi mahdollisista jätöksistä. Liikkeemme tarjoavat mielellään paperia vahingon sattuessa. Tuomalla koiran kauppakeskukseen sitoudut vastaamaan kaikista sen aiheuttamista mahdollisista vaurioista kiinteistölle tai haitoista yleiselle turvallisuudelle.

P.S. Osa liikkeistämme on koiravapaata vyöhykettä. Tarkistathan tilanteen kysymällä!

Myymälät ja toimistot, joihin koirat ovat tervetulleita: 

Blue Tomato, Suomalainen Kirjakauppa, Dressmann, Telia, H&M, Carlings, Elisa, Luhta Brand Store, Luhta Outdoor Store, Poppari, Life, Glitter, Lindex, DNA, Kicks, BikBok, KappAhl, Picnic, Jungle Juice Bar, Neve-asiakaspiste, Fonum, HealthEx, Autopesu Revontuli, Ernst & Young, Are Finlandia Group, KPMG, Nordea, AFRY Finland ja DNA Call Center

Myymälät ja toimistot, joihin ovat tervetulleita vain opas- ja avustajakoirat:

Stadium, Tokmanni, Repolaisen taukopaikka, Terveystalo, Alexandria Pankkiiriliike Oyj ja Napapiirin Energia ja Vesi

Hotellit ja lähiliikenne

Rovaniemen hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä ja rautatieasemalta sekä linja-autoasemalta on lyhyt kävelymatka Kauppakeskus Revontuleen. Paikallisliikenteen linja-autopysäkit sijaitsevat kauppakeskuksen pääoven edessä Koskikadulla ja läheisellä Ruokasenkadulla.

Huoltopiha ja tavarantoimitus

Revontulen huoltopihalle on käynti Lapinkävijän tieltä. Kaikki tavarantoimitus tapahtuu lastauslaiturin kautta.

Löytötavaroiden tiedustelu

Turvavalvomon puhelinnumero
+358 40 486 9991
Arkisin klo 14-19, lauantaisin klo 12-16

Kiinteistön omistaja

Agore Kiinteistöt


Postiosoite

Agore Kiinteistöt
c/o Trevian Asset Management
Uudenmaankatu 1-5
00120 Helsinki

Verkkosivut
www.agore.fi

Vuokraustoiminta

Vuokraus

Vuokraustoiminnasta vastaa kauppakeskuspäällikkö Tiia Huikuri.

Tiia Huikuri
Kauppakeskuspäällikkö
Sähköposti: tiia.huikuri(a)trevian.fi
Puhelin: +358 44 989 6643

Markkinointi, sosiaalinen media ja tapahtumat

Markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta ja tapahtumista vastaa Jenni Leskinen.

Jenni Leskinen
Markkinointipäällikkö
Sähköposti: leskinen.jenni(a)outlook.com
Puhelin: +358 44 2424095

Tapahtumat, promootiot, käytävämyyntipaikat ja pop up -tilat

Käytävämyyntipaikat varattava vähintään 1 kk ennen vuokrausajan alkua. Valitsemme promoyhteistyöt huolellisesti. Yhteydenotot vt. kauppakeskuspäällikkö Tiia Huikuriin.

Tiia Huikuri
Kauppakeskuspäällikkö
Sähköposti: tiia.huikuri(a)trevian.fi
Puhelin: +358 44 989 6643


”Olimme todella tyytyväisiä popupin tuloksiin ja yhteistyöhön Kauppakeskus Revontulessa. Huomasimme, että meillä on paljon asiakkaita täällä Rovaniemellä. Tulemme varmasti uudestaan.”

– Heidi, Metsola

Lue lisää asiakaskokemuksia…