Maskotti Repolainen

Repolainen eli tuttavallisesti Repo on Kauppakeskus Revontulen maskotti. Hän on ikivanha hahmo, jonka koti sijaitsee maanalaisissa luolastoissa Rovaniemen alla.

Vuonna 2007 rakennettiin Kauppakeskus Revontuli suoraan Repolaisen pääluolan päälle, mikä ärsytti kettua suunnattomasti. Äkäinen kettu on kuitenkin todennut, että kauppakeskuksessa tapahtuu kaikenlaista hauskaa, varsinkin lasten tapahtumissa ja joulun aikaan, eikä hän halua jäädä paitsi yhteisestä lystinpidosta. Niinpä hän onkin päättänyt alkaa liikuskella kauppakeskuksen käytävillä ja on ottanut paikan haltuun.

Kettumaiseen tapaansa Repolainen on sekä viekas että viisas. Rehvakkaasti hän väittää olevansa juurikin se tulihäntäinen kettu, josta revontuli-ilmiö on saanut nimensä. Ylpeänä hän ajattelee, että myös Kauppakeskus Revontuli on nimetty hänen mukaansa. Repolainen tietää paljon tarinoita Rovaniemestä ja tuntee kaikki kaupungin kuuluisuudet, kuten Joulupukin, joka on iältään suurin piirtein vanhan ketun ikäinen.

Repolainen on monimuotoinen persoonallisuus, jolla on annettavaa kaikille Kauppakeskus Revontulen kävijöille. Repolaiseen voit törmätä tapahtumien lisäksi sosiaalisen median kanavissa erilaisin tempauksin sekä tietenkin Repolaisen mukaan nimetyssä koko perheen Taukopaikassa kauppakeskuksen eteläpäässä.