Pysäköinti

Revontuli ja viereinen Rinteenkulma tarjoavat vierekkäisillä parkkialueillaan yli 800 ilmaista autopaikkaa, joista Revontulen lämpimässä hallissa sijaitsee 300. Saavut autolla kauppakeskusten pysäköintialueille kätevästi suoraan E4-tien liittymistä sekä Poromiehentien tai Lapinkävijäntien kautta.

Revontuli tarjoaa 2 h ilmaista pysäköintiä 300 paikkaisessa lämpimässä pysäköintilhallissa. Ilmaisen kahden tunnin jälkeen pysäköinti maksaa 2€ alkavalta tunnilta. Pysäköinnin operoinnista lämpimässä parkkihallissa vastaa Aimo Park.  Aimo Parkin pysäköintijärjestelmä perustuu puomittomuuteen ja autosi rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Maksimikorkeus pysäköintihallissa 2,60m.

Sähköautonlatauspisteitä on Revontulen lämpimässä parkkihallissa 4 kappaletta. Sähköautonlatauspisteet löydät parkkihallin sisääntuloaulan vasemmalta puolelta. Bongaat paikat isojen kylttien avulla. Sähköautonlatauspisteiden paikoille ei ole sallittua parkkeerata muilla kuin sähköautoilla.

Revontulen parkkihalli on avoinna:
Ma-Pe 7.00 – 20.00
La 8.30 – 18.00
Su 11.30 – 17.00

Lämpimän parkkihallin lisäksi pysäköintipaikkoja löytyy myös ulkotasanteilta. Näillä paikoituksilla on käytössä pysäköintikiekkovalvonta. Revontulen sähköautojen latauspisteet löydät heti lämpimän parkkihallin ovensuusta, ennen halliin sisälleajoa. Sähköautojen lataus on kielletty parkkihallissa olevien muiden sähköpistokkeiden kautta.

Pysäköintihallin hinnat ja maksutavat

Ensimmäiset 2 tuntia ovat ilmaisia, jonka jälkeen veloitus on 2€ alkavalta tunnilta. Mikäli pysäköit alle 2 tuntia, voit ajaa suoraan ulos.

Mobiilisovellus
Taskuparkki-sovellus on kätevin tapa käyttää Aimo Parkin pysäköintikohteita, sillä maksu hoituu automaattisesti suoraan sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta.

Maksuautomaatti
Voit maksaa pysäköinnin ennen ulosajoa myös maksuautomaattiin, syöttämällä autosi rekisteritunnuksen ja seuraamalla näytön ohjeita. Maksuautomaattiin käy Visa ja Mastercard -kortit.

Verkkosovellus
Voit ottaa Taskuparkin ja automaattisen maksamisen käyttöösi myös verkkosovelluksessa, osoitteessa www.taskuparkki.fi

Lasku kotiin
Saat laskun postitse, mikäli et ole maksanut pysäköintiäsi edellä mainituilla tavoilla. Paperilaskuun lisätään 5€ laskutuslisä.

Huomioithan, että Taskuparkki-sovellus on käytössä vain parkkihallissa. Hallin ulkopuoliset parkkipaikat sekä eteläpäätymme tasanteella olevat parkkipaikat säilyvät edelleen kiekollisina.

Invapaikoituksissa menetellään samoin kuin muidenkin paikoitusten osalta. Suosittelemme lataamaan Taskuparkki-sovelluksen, jolloin liikuntarajoitteisen asiakkaan ei tarvitse käyttää maksuautomaattia, eikä tehdä muitakaan asiointia hankaloittavia toimenpiteitä pysäköintikerroilla, vaan veloitus tapahtuu suoraa sovelluksen kautta. Pysäköintihallin ulkopuoliset parkkipaikat säilyvät edelleen kiekkopysäköinnissä, joten invaluvalla voi pysäköidä ulkoparkkipaikoilla edelleen veloituksetta pidempäänkin kuin kaksi tuntia. 

Osa pysäköintialueista on korkeudeltaan rajoitettuja. Lisää pysäköintipaikkoja korkeille, ajoneuvoille kuten matkailuautoille, löytyy ympäröiviltä kaduilta.

Kuten mainittua, voit suorittaa maksun myös Taskuparkki-mobiilisovelluksen kautta. Näin asennat Taskuparkki-mobiilisovelluksen älypuhelimeesi

1 – Asenna Taskuparkki-sovellus App Store (iOS) tai Google Play (Android) -sovelluskaupasta. Käynnistä sovellus ja valitse navigaatiosta Kirjaudu sisään. Valitse painikkeen alta Rekisteröidy ja täytä tarvittavat tiedot.

2 – Täydennä maksukortti sekä ajoneuvon rekisteritunnus, hyväksy kameratunnistus ja paina Tallenna muutokset. 

3 – Kaikki tarvittavat tiedot on nyt tallennettu. Voit aloittaa sovelluksen käytön.