Asiakaskokemuksia

”Olimme todella tyytyväisiä popupin tuloksiin ja yhteistyöhön Kauppakeskus Revontulessa. Huomasimme, että meillä on paljon asiakkaita täällä Rovaniemellä. Tulemme varmasti uudestaan.”
– Heidi, Metsola

”Oli mukava kun lapsiperheetkin oli otettu huomioon leikkitilan osalta. Myös Lindexissä sijaitseva lasten leikkitaulu helpotti myös ostosten tekoa. Autohalli oli toimiva ja mukavaa, että pysäköinti oli ilmaista.”
– Margarita-Emili

Meillä oli perheen kesken todella mukava shoppailupäivä Rovaniemellä, kiitos! Kauppakeskus oli käydessämme erittäin siisti ja ajankohta aamupäivällä käydessä ei ollut onneksi kauhean vilkas. Lisäksi tänne on huisin helppo tulla, sekä tarvittaessa jalkautua kaupungille. Kauppakeskuksessa on myös superhyvin otettu huomioon perheen pienimmät, joka on mun mielestä todella hienoa ja helpottaa näiden alle vuoden ikäisten kanssa reissaamista huomattavasti, kun pienin pääsee rauhaan syömään, vaipanvaihdolle, sekä leikkimään.”
– Rosa

Oli ihana saada pieni irtiotto arjesta ja suunnata paikalliseen kauppakeskus Revontuleen. Pidän erityisesti kauppakeskuksen monipuolisuudesta, nyt oli myös kiva tutustua paremmin Repolaisen taukopaikkaan ja ensi kerralla otan mukaani meidän 1v, joka ilahtuu varmasti taukopaikan leikeistä! Jo pidempään kauppakeskuksessa vieraillessani olen huomannut, kuinka ystävällisesti meitä asiakkaita palvellaan. Revontuleen tullessa on aina tervetullut ja turvallinen olo vierailla. Rauhallisuudesta sekä siisteydestä erityiskiitos!”
– Roosa-Maria

”Revontuli oli monipuolinen, kiva, helppokulkuinen ja lapsiystävällinen kauppakeskus. Meidän päivä kuluihyvin ostoksilla, jokaiselle löytyi jotakin niin aikuisille kuin lapsillekkin. Erityistä kiitosta annamme isolle lasten leikkipaikalle, hyvälle parkkihallille ja ammattilaiselle asiakaspalvelulle liikkeissä.”
– Jenni Sofia

”Henkilökunta on todella avuliasta ja ystävällistä. Revontuleen on aina ilo saapua, sillä parkkihalliin on helppo ajaa ja siitä pääsee nopeasti ostoksille. Verrattuna Ouluun, ei kauppakeskuksen yleisissä tiloissa ollut likaista tai häiritsevää melua esimerkiksi nuorisojoukkojen toimesta. Kokemus oli erittäin positiivinen ja tulen tietysti myös uudestaan.”
– Henna

”Paikallisen näkökulmasta Kauppakeskus Revontuli on ehdottomasti lempikauppakeskukseni. Revontulessa on monipuolisin valikoima liikkeitä. Revontuli on siisti ja selkeä kauppakeskus.”
– Julia

”Runsas ja monipuolinen kauppaliikkeiden tarjonta, jokaiselle löytyy jotakin. Nälkäisenä ei tarvinnut shoppailla, Picnicin maukas salaatti piti siitä huolen. Lämmin suositus Kauppakeskus Revontulelle!”

”Käymme  Repolaisen Taukopaikassa säännöllisesti nyt, kun kumpikin lapsi on sopivassa iässä. Tällainen paikka helpottaa paljon lasten kanssa asioimista. Revontuli on muutenkin hyvä kauppakeskus, jonne on helppo tulla ja jossa on hyvä valikoima.”
– Jaana, Tuomas, Eetu ja Aava

”Kivahan se on käydä leikkimässä Repolaisen Taukopaikassa, kun ei lapset välttämättä shoppailua kauan jaksa. Kauppakeskus Revontulessa on kaikki tarvittava.”
– Tuulikki ja Peppi

”Lähdettiin Revontulen tapahtumaan, kun täällä on paljon muitakin lapsiperheitä paikalla, eli lapsille kavereita ja itsellekin arjen piristystä.”
– Sanna, Jussi, Janne ja Peetu