Repolaisen Taukopaikka

Repolaisen Taukopaikka on Kauppakeskus Revontulen tarjoama ilmainen palvelu lapsiperheille. Tilassamme voit leikkiä, levätä, evästellä, imettää ja käyttää hyvin varusteltua lastenhoito-wc:tä.

Taukopaikka on suunniteltu yhteistyössä Lapin yliopiston muotoilijoiden ja rovaniemeläisten vanhempien kanssa. Design ammentaa paikallisuudesta, lappilaisuudesta, arktisuudesta ja suomalaisuudesta. Repolaisen Taukopaikka kutsuu iloisilla muodoillaan ja väreillään lapsen luovaan leikkiin. Olemme käyttäneet paikallisia tekijöitä niin suunnittelussa kuin toteutuksessa aina kun se on ollut mahdollista.

Tilassa on tilava aula, aidattu leikkialue, runsaasti leluja ja kirjoja, keittiö ruokapöytineen ja mikroineen sekä lastenhoito-wc.

Muista tutustua Repolaisen Taukopaikan sääntöihin. Ne on laadittu meidän kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.


Avoinna

Ma-pe klo 8-20
La klo 8.30-18
Su klo 12-16

Yhteystiedot

Järjestyshäiriöt:
Securitas Revontuli
Puh. 040 486 9991

Siivous- ja muu palaute sekä kehitysideat:
Tiia Huikuri
Kauppakeskuspäällikkö
Sähköposti: tiia.huikuri@trevian.fi
Puhelin: +358 44 989 6643
”Käymme  Repolaisen Taukopaikassa säännöllisesti nyt, kun kumpikin lapsi on sopivassa iässä. Tällainen paikka helpottaa paljon lasten kanssa asioimista. Revontuli on muutenkin hyvä kauppakeskus, jonne on helppo tulla ja jossa on hyvä valikoima.”

– Jaana, Tuomas, Eetu ja Aava

Lue lisää asiakaskokemuksia…