Kauppakeskus Revontuli - Shopping Centre Revontuli

Yötön Yö -kaupunkifestivaali

Koko kaupungin yhteinen Yötön Yö -kaupunkifestivaali järjestetään 24.6. klo 18-24! Tämä kesäinen tapahtuma on laajennettu koko kaupungin laajuiseksi juhlaksi, jossa kaikilla on mahdollisuus viettää unohtumaton kesäilta kauppakeskusten, kivijalkaliikkeiden ja erilaisten yhteisöjen järjestämän ohjelman parissa.

Myös Revontuli on vahvasti mukana Yötön Yö -kaupunkifestivaaleissa. Illan aikana Revontulessa juhlitaan mm. lasten pyjamabileitä, tanssitaan latotanssitunnelmissa Tarja Ylitalon tahtiin ja pelataan yhdessä lattiabingoa! Illan aikana luvassa myös spesiaalitarjouksia, jotka julkaistaan 24.6 tälle sivulle sekä Revontulen sometileille.

Käy tsekkaan Yötön Yö -tapahtuman ohjelma osoitteesta: www.yötönyö.fi

Ohjelma:

18.00-20.00 Lasten pyjamabileet
19.30 BikBokin lahjakorttitanssi
20.30 Tarja Ylitalo & Latotanssit
21.15 Tarja Ylitalo & Latotanssit
22.30 Stadiumin lahjakorttitanssi
23.00 Lattiabingo


Lasten Pyjamabileet

Ilta aloitetaan klo 18-20 kaupungin isoimmilla pyjamabileillä, kun Top Sportia vastapäätä olevaan liiketilaan pistetään pystyyn koko perheen pyjamabileet! Täällä perheen pienimmät pääsevät mm. taistelemaan vanhempiaan vastaan tyynysodassa, jänskäämään pimeällä käytävällä etsien Repolaisen kadonnutta unikaveria, äänestämään päheintä pyjamaa ja osallistumaan sen arvontaan sekä lopuksi rauhoittumaan klo 19.30 Rovaniemen Kaupunginkirjaston järjestämään iltasatu-hetkeen.


Tarja Ylitalo & Latotanssit

Revontulessa järjestetään ainutlaatuiset latotanssit, kun klo 20.30 ja 21.15 Revontulen lavalle nousee Tarja Ylitalo! Tämä topakka Lapin tyttö tulee Posiolta vetämään 80-luvun hittejä keskellä kauppakeskusta. Pistähän sieki Youtuben hakuun Tarjan ”Mustankippee”, ”Kerrasta poikki” tai ”Ei tämä tyttö lempeä anele” ja huomaat kuinka tanssijalkaa alkaa jo vipattaan. Joten ei muuta kuin kesän kukkamekkoja kaapeista kaivamaan ja pari kainalossa Revontuleen tanssahtelemaan!


Lattiabingo

Revontulessa vedetään bingon peluu aivan uusille leveleille, kun lattiabingo valtaa S-Marketin edustan klo 23.00. Tässä bingossa pelaaja valitsee lattialta oman pelinumeronsa, menee seisomaan sen päälle ja jää odottamaan, josko bingokoneesta kilahtaisi juuri se oma numero! Ne onnekkaat, joiden numero koneesta ilmestyy voittava Revontulen kauppakeskuslahjakortteja!


Lahjakorttitanssit

Klo 18.30-22.30 tanssahtelee Revontulen ja Rinteenkulman käytävillä Arctic Ice Stars-taitoluistelujoukkueen tyttöjä. Tytöt tekevät tanssipyrähdyksiä kauppakeskusten käytävillä koko illan ajan tunneittain:  
Revontuli: klo 19.30 & 22.30
Rinteenkulma: klo 18,30, 20.30 & 21.30

Tytöt tanssivat ympäri kauppakeskuskäytäviä, ja kun musiikki loppuu, voittaa ensimmäinen tanssiporukkaa koskettava henkilö lahjakortin kyseisessä tanssiesityksessä yhteistyössä toimineeseen myymälään.


Tuu sieki viettämään ikimuistoinen ja ainutlaatuinen kesäilta Yötön Yö -kaupunkifestivaaleilla. Luvassa rentoa meininkiä, mukavaa ohjelmaa ja huippu tarjouksia!