Turvallisuus ja toimintaohjeet

Päivitetty 22.3. klo 9.52

Revontulelle on tärkeää niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin turvallisuus. Jotta asiointi on turvallista, olemme panostaneet tehostettuun siivoukseen, hygieniaan ja selkeisiin turvallisuusohjeistuksiin.

Yleiset ohjeet

  • Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskia asioinnin aikana, myös vaikka turvavälit toteutuisivatkin
  • Asioi vain terveenä
  • Pidä 2 metrin turvaväli
  • Pese kädet ennen asiointia ja sen jälkeen
  • Käytä käsidesiä
  • Yski tai aivasta kertakäyttö nenäliinaan tai hihaan

Kosketuspintojen itsedesifioiva valokatalyysipinnoitus

Revontuleen on asennettu 21.3. itsedesinfioivaa valokatalyysipinnoitusta yleisten tilojen kosketuspinnoille. Valokatalyyspinnoite tuhoaa kosketuspinnoilta terveydelle haitallisia mikrobeja ja pitää pinnat hygieenisina valon avulla. Pinnoitetta on käytetty yleisten tilojen pintoihin, joita kosketetaan yleisimmin, kuten mm. käsidesiautomaatteihin, parkkihallin maksuautomaattiin, Nosto-automaattiin, vessojen ovenkahvoihin ja tasoihin, hissien nappuloihin sekä liukuportaiden, käytävän ja portaikkojen kaiteisiin,.

Kasvomaskit

Kauppakeskus Revontuli suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä asioinnin aikana. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös vaikka turvavälit toteutuisivatkin. Revontulen myymälöiden henkilökunta ja palveluntuottajat ovat sitoutuneet käyttämään kasvomaskia Revontulen tiloissa.

Käsien desifiointipisteet

Käsien desifiointipisteitä löydät ovensuista ja käytäviltämme. Lisäksi käsidesiä on saatavilla myymälöissä ja wc-tiloissa.

Olemme asentaneet oviin käsien desifioinnista muistuttavat tarrat sekä käsien desifiointipisteiden kohdalle huomiotarrat.

Turvavälit

Pyydämme kaikkia huomioimaan turvavälit. Turvaväli suositus on tällä hetkellä 2 metriä. Vältä ruuhkaisia paikkoja ja odota rauhassa mahdollisen ruuhkan häviävän. Pidä jonottaessa turvavälit.

Olemme asentaneet käytävillemme ja sisääntuloauloihin turvaväli-ohjeistustarroja. Myymälöistämme löytyy ohjeistustarroja turvavälin pitämiseen sekä ohjetauluja yleiseen käyttäytymiseen.

Suosittelemme hisseihin maksimissaan 4 henkilöä kerrallaan.

Ostokset ja maksaminen

Suosittelemme käyttämään kortti- ja lähimaksua.

Siivous

Revontulessa siivotaan tehostetusti pintoja ja tiloja. Siivousrutiineissa on otettu huomioon nykyhetken tilanne ja tilannetta seurataan tarkasti kokoajan.