Tubetour 2020 Kauppakeskus Revontuli

Tubetour

Tubetour 5-vuotisjuhlakiertua saapuu Kauppakeskus Revontuleen 14.3.2020 klo 15.00!
Tapahtuman ohjelmistossa uudistettu kokoonpano, huikea lavashow ja kaiken kruunaava Meet & Greet!
Lavashow alkaa kello 15.00 ja kestää 1 h 15 min. Tämän jälkeen pidetään noin 15 minuutin tauko jonka jälkeen on vuorossa kaksi tuntia kestävä Meet & Greet.

Tule siis siekin tapaamaan maamme suosituimpia tubettajia!

TUBETTAJAT:

HERBALISTI: Tubesta ja telkkarista tuttu Herbalisti on ehtinyt tehdä huiman uran videon ja viihteen parissa! Taidokkaat videot ovat viehättäneet katsojia jo usean vuoden ajan, minkä lisäksi Herba myös keikkailee ahkeraan tahtiin. Tämä huippusuosittu TubeTourin  alkuperäiskasvo toteuttaa unelmiaan ja ottaa seuraajat mukaan osaksi seikkailuja!

NIKO JA SANTTU: Parivaljakon Youtube-kanavalla keskitytään vlogeihin, prankkeihin ja haasteisiin. Saman katon alla asuva kaksikko on tunnettu viihdyttävistä ja hullunkurisista haasteistaan kuten mitä tapahtuu, jos sanoo kaikkeen kyllä vuorokauden ajan. Leikkisä meno huipentuu parhaimmilleen tapahtumissa.

ILONA: Ilona tietää miten arjesta saa ihan pikkasen ihanamman! Tämä some tyylikuningatar nauttii matkustelusta, kauneudesta ja hemmottelusta, mutta ilahtuu myös rauhallisista koti-illoista. Kuulumiset vaihtuvat mukavasti teekupposen äärellä ja muistot tallentuvat kuvankauniille IG-tilille! Ilonan valoisa ja iloinen persoona kumpuaa esille myös lavaesiintymisissä ja inspiroi muita. 

MIKIROTTA: Mikirotta eli Mikael Sundberg on sisältöjen suosittu monitaituri, jolta luonnistuvat perinteisten vlogien lisäksi niin urheilu-, peli- kuin haastevideotkin. Vauhdikasta menoa rikastuttavat usein myös ystävät! Mikaelin omia intohimoja ovat muun muassa crossfit sekä ruoanlaitto, jota tämä parikymppinen mies on ehtinyt jo opiskella ihan ammatiksi asti. 

JENNYSVOICES: Jennyn humoristiset videot ja dubbaaminen ovat nostaneet Tube-kanavan huimaan suosioon! Lahjakkaana näyttelijänä Jenny taipuu mielettömiin rooleihin ja höpöttelee äänillä, joiden syntymistä ei pysty pelkällä maalaisjärjellä ymmärtämään. Show onkin valmis, kun tämä valloittava äänitaituri päästetään vauhtiin! 

ZONEVD: ZoneVD on Tube-skenen ikisuosikki, jonka vauhdikas energia kantaa vahvasti myös livenä! Tubessa pelisisälllöillä ja sketseillä viihdyttävä tekijä on ollut myös TubeTourilla mukana ihan alusta asti. Tästä kiertuekonkarista onkin kehkeytynyt lavashowta luotsaava tirehtööri, joka nauttii hyvästä hulluttelusta ja saa yleisön syttymään! 

Tubetour 14.3.2020 klo 15.00 Kauppakeskus Revontulessa.

Lue lisää Tubetour kiertueesta Tubetourin kotisivuilta.