Lupa Loistaa – Ihanampi sinä

Suuntaa kohti valoisaa aikaa ja loista kilpaa kevätauringon kanssa.
Tule shoppailemaan muodin ja kauneuden pariin lauantaina 16.3.
kun Revontuli täyttyy keväisestä muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin trendeistä.

Ohjelmassa luvassa:

Värianalyyseja H&M:n edustalla!

Värianalyysin avulla saat tietoa mitkä värit sopivat juuri sinulle! Tervetuloa ilmaiseen värianalyysiin. Huomioithan, että saatat joutua jonottamaan. Värianalyysin kesto 15 min. Oikean tuloksen takaamiseksi, tulethan ilman meikkivoidetta. Silmämeikki ei haittaa!

Hyvinvointivaikuttaja Meri Turusen vinkkivartit!

Päivän aikana kuulet Meri Turusen vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikunnallisempaan minään. Jokaisen vinkkihetken jälkeen Meri on tavattavissa Tokmannin edustalla, jossa voi kysyä aiheista lisää tai käydä moikkaamassa Meriä.

Klo 11 Sportti vartti – Vinkit liikunnallisempaan minään
Klo 13 Beauty vartti – vinkit oman hehkun maksimoimiseen
Klo 15 Hyvän olon vartti – vinkit kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Lumia Wellnessin kasvojooga

Tule rentoutumaan yhdessä Lumia Wellnesin kanssa kasvojoogan pariin! Kasvojoogassa keskitytään niskan, kaulan ja kasvojen alueen rentouttamiseen ja vahvistamiseen. Kasvojoogat Stadiumin edustalla puolen tunnin välein klo 11 alkaen!

Kerää oma asusi shoppailurallissa!

Millaisen asun sie ehdit koota 1 minuutissa? Käy osallistumassa arvontaan Telia Kaupan edustalla. Jokaisen shoppailurallin alussa, kyseisen myymälän edustalla arvotaan shoppailurallin osallistuja.

Osallistuja saa 1 minuutin aikaa, jonka aikana on löydettävä kokonainen asu: ylä- ja alaosa sekä yksi asuste. Osallistuja saa pitää valitsemansa asun! Tuotteiden koko voidaan vaihtaa shoppailurallin päätteeksi.

Lisäksi:

  • Vaatteiden kierrätyspiste! Voit tuoda vanhat vaatteesi kierrätykseen tai lahjoittaa ne eteenpäin. Huomioithan, että lahjoitukseen tulevat vaatteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kierrätykseen voit tuoda rikki menneet vaatteet, mutta huomioithan että nekin ovat puhtaita. Kierrätyspiste Picnicin vieressä, B-hissin edustalla!
  • Pyöräyrä onnenpyörää Fonumin edustalla! Pyöräytä onnenpyörää ja ylläty mitä voitit! Palkintoina erilaisia muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin juttuja. Jokaisella pyöräytyksellä voittaa!
  • Lemppari kevätlook -arvonta! Myymälät ovat stailanneet mallinuket kevään lookeihin! Käy uudella yhdyskäytävällä Lifen vieressä kurkkaamassa oma lempi stailaus ja voit voittaa 200€ lahjakortin Stadiumille!
  • Tee oma unelmakartta! Tervetuloa askartelemaan oma unelmakarttasi ja pistämään vuoden tavoitteet ja haaveet ylös! Unelmakartta-työpaja Telia Kaupan vieressä, H&M:n edustalla!
  • Svengi-kuoro esiintyy klo 13 Lindexin edustalla. Tulehan fiilistelemään musiikkiesityksen pariin!