Suuntaa kohti valoisaa aikaa ja loista kilpaa kevätauringon kanssa. Tule shoppailemaan muodin ja kauneuden pariin lauantaina 19.3. kun Revontuli ja Rinteenkulma täyttyvät keväisestä muodista ja trendeistä. Luvassa parhaat vinkit muodin trendeistä ja hyvinvoinnista hyvän musiikin tahdissa. Luvassa myös loistavia tarjouksia!

Ohjelmassa luvassa:

Antti Ketonen

Upea Antti Ketonen tulee ihastuttamaan akustisilla keikoillaan. Antti Ketonen soittaa S-Marketin edustalla olevalla lavalla klo 12.00 & 14.00.

Stylisti Sohvi Nyman

Ihanuusvalmentaja, kirjailija ja stylisti Sohvi Nyman tulee kertomaan kevään muodin trendeistä sekä stailaa kaksi makeoveriin hakenutta asiakasta uuteen tyyliin.

Kevään trendit S-Marketin edustalla olevalla lavalla klo 11.00 & 12.30. Makeoverien esittelyt klo 15.00 & 16.00.

Lisäksi:

Revontulen KICKS -myymälässä toteutetaan ihoanalyyseja klo 12-16

Rinteenkulman käytävällä Scandinavian Beauty loihtii upeita kestolakkauksia klo 11-15

Revontulen käytävällä Telia Kaupan edustalla voi osallistua arvontaan! Myymälät ovat stailanneet omat mallinukkensa ja valitsemalla lemppari-lookin, voit voittaa lahjakortin juuri kyseiseen myymälään.

Rinteenkulman taivaskäytävän aulaan ilmestyy kevään trendit niin muodin, kodin sisustuksen, vapaa-ajan ja asusteiden muodossa. Valitse oma suosikkisi ja voit voittaa lahjakortin kyseiseen myymälään!