Revontulilaiset – kauppakeskuselämää Nelostien päällä on Kauppakeskus Revontulesta kertova kuusiosainen tosi-webbi -sarja

Revontulilaiset – kauppakeskuselämää Nelostien päällä on Kauppakeskus Revontulesta kertova kuusiosainen tosi-webbi -sarja. Katso jaksot alla!

Webbisarja on kurkistus kauppakeskuksen kulisseihin, ja ääneen pääsevät niin Revontulen henkilökunta, liikkeissä työskentelevät ihmiset kuin asiakkaatkin. Seuraa värikkään yhteisön vauhdikkaita käänteitä ja bongaa tuttuja!

Revontulilaiset – kauppakeskuselämää Nelostien päällä on tuotettu yhteistyössä Lapin Kansan kanssa ja jaksot ensiesitetty Lapin Kansan verkkosivustolla.

1. jakso: Lasten Lauantain kulisseissa

Vessapaperikauhistus ja niskoitteleva maskotti. Kestääkö kauppakeskuspäällikön kantti?

2. jakso: Revontulen arkiaamun kulisseissa

Pyhää leipää ja muuta perjantai 13. päivän selviytymisevästä. Älylaitteet kiiltävät, mutta löytyykö sopivaa nettiliittymää?

3. jakso: Panssarilasia ja Poppareita

Fonumin meisselinheiluttajat tekevät onnistuneen panssariasennuksen ja nuoriso-ohjaaja Jenna mentoroi Popparissa CV:n työstöä.

4. jakso: Sonkkeli säätää ja Maiju stailataan

Vieraileva tähti, paikallinen somenarsisti Sonja ”Sonkkeli” Huhtaniska asioi Suomalaisessa Kirjakaupassa ja Stadiumissa. Maiju taas saa uuden lookin Lindexissä.

5. jakso: Mamma-aamun vilinää ja ruokamaistiaisia

Polarn O. Pyretissä jännitetään mamma-aamua ja kauppakeskuspäällikkö Hanne pistää suun makeaksi Kesäyö Goes Street Food -ruokatapahtuman kynnyksellä.

6. jakso: Ruokaa mahan täydeltä

KesäYö Goes Street Food -tapahtumassa nautitaan paikallisia herkkuja. Kauppakeskuspäällikkö Hannella on myös jymy-yllätys hihassa.