Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Sloganimme ”Ilmiömäinen Revontuli” merkitsee meille korkeaa laatua ja nopeaa ajan ilmiöihin tarttumista kaikessa toiminnassamme. Siksi myös tapahtumamme ovat kerta toisensa jälkeen yleisömenestyksiä.

Tapahtumakonseptimme on rakennettu niin, että mielenkiintoista näkemistä ja tekemistä riittää tasaisesti koko tapahtumapäivälle ja mihinkään ei ole kiire.

Huomioimme tapahtumasuunnittelussamme Joulun sekä vuoden keskeisimmät alennusmyyntikaudet (Black Friday, kesäale) unohtamatta lapsia, joille järjestetään odotettu Lasten Lauantai kahdesti vuodessa.

 

Mitä meillä tapahtuu seuraavaksi?

3.-9.4.2019 - Eduskuntavaalien ennakkoäänestys
10.-17.4 Opistojen kevätnäyttely

Tapahtumayhteistyö

Meillä järjestetään myös yhteistyökumppaneiden tapahtumia eri kohderyhmille. Jos haluat tuoda tapahtumasi Revontuleen ja uskot, että sillä on lisäarvoa asiakkaillemme, voimme mahdollisesti tarjota sinulle käyttöön tiloja harkintamme mukaan.

Promootiot

Onko sinulla on tuote tai palvelu, jolle haluat näkyvyyttä? Vuokraamme erilaisia promopaikkoja joko käytävällä tai liiketiloissa. Kannattaa olla ajoissa, sillä parhaat paikat varataan sesongista riippuen kuukausia etukäteen.

Promootio-ohjeet:
- Varaa paikkasi vähintään kuukautta ennen
- Varaudu toimittamaan havainnekuva suunnitellusta ständistä
- Huom: valikoimme promoyhteistyöt huolellisesti
- Aktiivinen pysäyttelymyynti on kielletty Revontulen käytävällä

Yhteydenotot ja tapahtumapalaute:
Hanne Martimo
Kauppakeskuspäällikkö
040 564 4330
hanne.martimo@trevian.fi


"Olimme todella tyytyväisiä popupin tuloksiin ja yhteistyöhön Kauppakeskus Revontulessa. Huomasimme, että meillä on paljon asiakkaita täällä Rovaniemellä. Tulemme varmasti uudestaan."

- Heidi, Metsola

Lue lisää asiakaskokemuksia...