Kauppakeskus Revontuli - ajankohtaista - Shopping Centre Revontuli

TIEDOTE 18.3.2020 KLO 17.07
KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAT TOIMET REVONTULESSA

Kauppakeskus Revontuli on auki, ja palvelee tuttuun tapaan edelleen. Seuraamme tarkasti viranomaisten tiedotteita ja reagoimme niihin tarvittaessa. Asiakkaidemme ja meillä työskentelevien ihmisten hyvinvoinnin takaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme mm. tehostaneet kosketuspintojen siivousta, peruneet kaikki yleisötapahtumamme toukokuun loppuun saakka, sulkeneet Repolaisen Taukopaikan toistaiseksi vallitsevan tilanteen vuoksi sekä tulostaneet yski ja pese kätesi oikein -ohjeistuksia yleisiin tiloihimme. Myös meillä olevat myymälät ovat tehneet paljon erilaisia toimia tartuntojen kasvun ennaltaehkäisemiseksi.

Myymälöidemme osalta olemme nyt tilapäisesti luoneet uudet poikkeusaukioloajat. Haluamme tukea toimijoita myös tänä haastava aikana, ja täten tarjonneet heille joustoa aukiolojen suhteen.

Toistaiseksi Revontulen poikkeusaukiolot erikoismyymälöiden osalta ovat:
MA-PE: 10-18
LA: 10-16
SU: vapaavalintainen aukiolo

Myymäläkohtaisissa aukioloissa voi tapahtua muutoksia, joten suosittelemme tarkistamaan kunkin myymälän aukioloajan ennakkoon vielä Revontulen kotisivuilta. Toistaiseksi S-Market palvelee normaalien aukiolojensa mukaan.

Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotamme tarvittaessa lisää Revontulta koskevia asioita sekä tällä sivulla että Facebook- ja Instagram-kanavillamme.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, ole ihmeessä yhteydessä!

Tiia Huikuri
Vt. kauppakeskuspäällikkö
tiia.huikuri@trevian.fi
+358 44 989 6643